OSIJEK vs SPLIT 4:5 (finale, Hrvatski nogometni kup za žene 20/21)

Datum objavljivanja: 3. Lip 2021.
Sažetak finalne utakmice Hrvatskog nogometnog kupa za žene između ŽNK Osijek i ŽNK Split (4:5).

Komentari

  • Žene bolje igraju od muških manekena 🤣

  • 🎍🎋🎄💮💗🎋🎄🧩😆✨🎋🎄🌙🌠 *Zoti e tregoi dashurinë e Tij ndaj nesh duke dërguar Birin e Tij Jezu Krishtin, i cili vdiq dhe u ringjall prej së vdekurish për të na dhënë jetën e përjetshme.* *Ai gjithashtu premtoi të shërojë trupin tuaj.* *Nëse rrëfeni me gojën tuaj Zotin Jezus dhe besoni në zemrën tuaj se Zoti e ka ringjallur prej së vdekurish* *Ai do t'ju japë jetën e përjetshme* *((shiko lart në qiell dhe pyete atë))*

  • Bravo Spličanke moje ! Th-1950 Torca Kranj

  • Cure medene

  • Nije 5 4 nego 1 0

  • Ajmo curke. Ajmo ih dobit i uzet duplu krunu

  • Pa ne možete od penala prikazat samo zadnja 2

  • Lojna kme kme